Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Нова опция за наблюдение на игрите на белот в реално време.

Нова опция за наблюдение на игрите на белот в реално време.

karry 28 юни 2021

Уважаеми потребители,

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че от днес може да наблюдавате играта на Белот на случайните маси и на елиминации в реално време.
Ако желаете да наблюдавате дадени двойки как играят, то тази опция е достъпна за всички само с едно кликване на бутона “гледай”. Картите на играчите си остават затворени и няма да ги виждате с цел спокойно разиграване. Единствено, ще се наслаждавате на играта и разиграванията.


Другата промяна с която искаме да ви запознаем се отнася за всички игри с видими маси. От днес бутона “играй” за всички започнали игри, ще бъде сив, като индикация, че не може да влизате на нея.

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра и повече забавни моменти!


Виж по-стари
milenadm 01 юли 2021

Аз съм абсолютно против картите да се виждат.Преди играех в друг сайт там имаше тази опция и водеше до много,много измами(точно за това и престанах да играя там).За чата съм съгласна би било по-добре да не се чете от зрителите.

VAL_RESNICK 01 юли 2021

MoiReS - ти осъзнаваш ли ,че ако картите се виждат аз мога да седна и да подсказвам без да съм на масата или обратното аз да играя с някой и на него да подсказват какви карти имам.и в двата случая невинен може да бъде потърпевш и няма как да докаже ,че е играл коректно емотикона

Schnapsen 01 юли 2021

Елексир, поправи ме ако греша, но ти не искаше ли пълно премахване на всякакви чатове преди няколко месеца? Сега искаш да се четат чатовете на всяка маса. Няма логика. Влизаме тук за игра и чат или да слухтим по масите?

Не искам да съм лош пророк, но ако това с чата се направи, ще има бум в докладите, интригите, обидите и наказанията в скоро време

princesa lea 01 юли 2021

Еликисир,да направят и на сварка да се гледат игрите в реално време с открити карти.Пак си с топ предложения.

VAL_RESNICK 01 юли 2021

_KOTE_ - ти не разбрали,че в сайта има хора който следят игрите и новото им на игра е доста по високо от твоето ,така че си спести коментарите.обчсних точно ,кратко и ясно ,че картите на нито една игра не трябва да се виждат ,а ти не спря да пишеш глупости.

dReam_ 01 юли 2021

Аз пък предлагам един период от 3 месеца, в който период да се виждат картите и да видим какво ще стане. Ако това не стане, предлагам след три месеца да се пусне анкета - Ползвате ли опцията Гледай в белота?

ceco86 01 юли 2021

Поздрави към екипа,за новите опции. редно е картите да останат скрити.чата на масите е редно да се вижда.все пак сайта е за забавление емотикона ако позволите,бих дал 2 съвета.единият е към Екипа- продължавайте в същият дух,Сайта става все по добър емотикона Другият съвет е към _KOTE_Трябва да излиза по често на чист въздух. емотикона

ovcharov1990 02 юли 2021

Господа Админи. Трихте ми темата .Да харесвъм опцията .супер е. Но виште Коте и Val reshnik. Да ли отговорят по темата. Благодаря ако ги махните теми те.

Magitta 02 юли 2021

Здравейте.Така и така се пишат коментари , които не са по темата, да напиша и аз един .Г-жо КОТЕ, всеки един потребител в този сайт е жива реклама , така, че е обидно да изтъквате качествата на определени персони, които са в сайта.Няма никакво значение , кой , какъв е в реала, тук всеки е ПОТРЕБИТЕЛ .Не смятам, че известни личности , които ,по Вашите думи , биха рекламирали сайта , ще допринесат и ще привлекат повече потребители.По мои скромни наблюдения , потребителите вече се увеличават и не защото някой известен е рекламирал сайта, а защото отношението към нас, от страна на екипа е коренно различно от преди.За едно сте права обаче - това е най-добрият, най-разнообразният и най-евтиният сайт в българското интернет пространство и това е благодарение на всички онези от екипа, които ние виждаме и НЕ виждаме.Всеки от нас , ако иска да допринесе за реклама на сайта, може да го стори, като сподели с приятели , познати и колеги/аз съм го правила/.Апропо, гледах няколко игри в белота , играта е интересна и смятам, че това е добър начин да се науча да я играя. Още веднъж, благодаря за нововъведението.

nagliat 02 юли 2021

тук не е Обидно когато се трият коментарите..... Обидно е когато не се е РАЗБРАЛО ПОСЛАНИЕТО емотикона

Тази тема е заключена от администратор!
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21080
Премахни рекламата